The core of stupidity


 

Vecina stvari koje se nalaze na ovom sajtu je skinuta sa usenet-a. Prvenstveno sa grupa Yu.humor.vic i Hr.rec.humor. Zeleo bih da se zahvalim svim ucesnicima tih grupa kojima nije bio problem da salju tekstove, slike i zvukove koji su pronasli svoje mesto na mom sajtu. O istom trosku bih zeleo i da se izvinim ukoliko sam prekrsio necija autorska prava, posto mi to nije bila namera. Pored svakog teksta stoji ime autora, naravno, ukoliko mi je poznata ta informacija. Ako ste prepoznali neku svoju ruko/umotvorinu, slobodno me kontaktirajte i javite ukoliko ne zelite da to stoji ovde.
Sa druge strane, zeleo bih i da se zahvalim svojim prijateljima koji su samopozrtvovano zatrpavali moj mailbox glupostima tokom svih ovih godina. Hvala.. znate da cenim to ;)
Naravno, ukoliko imate bilo kakav tekst, fajl, filmic, sliku, wav, mp3, a za koji mislite da bi mogao pronaci svoje mesto ovde, shibnite ga na silaapatiner@yahoo.com , pa cu videti da ga metnem 'vamo :)...u skladu sa raspolozivim prostorom za prezentaciju ;)
       
   
     
       

 

 

 

 

HOME / o meni / slike / YHV / kontakt